Krmivo KOI Prevention neobsahuje rybí olej - byl nahrazen koncentrátem mořských řas, které jsou mimo jiné velmi bohaté na Omega-3. Tyto mořské řasy se pěstují v chráněném vodním prostředí, a proto nejsou vystaveny stejnému znečištění těžkými kovy, PCB a dioxiny jako ryby bohužel ve světových mořích.
Ačkoli je obsah tuku v krmivu KOI Prevention relativně vysoký, není pro vaše ryby škodlivý. Je zdravý a snadno stravitelný, protože pochází z přírodního koncentrátu mořských řas a ne jako obvykle z rybího oleje. To je jeden z faktorů, který výrazně napomáhá menšímu znečištění a množství amoniaku.
Jak tuk, tak bílkoviny jsou důležité pro vaše ryby, zejména pro nemocné a stresované ryby. Zrychlený metabolismus v těchto situacích často vede ke zvýšené spotřebě bílkovin. Proteiny jsou však také důležitými stavebními kameny pro regeneraci a obnovu poškozených tkání, svalů, orgánů a kůží.
|
Zrychlený metabolismus také negativně přispívá k vyššímu vylučování amoniaku a může skončit v začarovaném kruhu, s neustále nemocnými rybami a přetíženým vodním prostředím!
Proto použitím krmiva KOI Prevention, s vyšší hladinou tuku, mohou vaše ryby použít tuk jako zdroj energie a využít protein k vybudování svalů, orgánů atd. Například po průběhu nemoci, stresu nebo lékařského ošetření.
Všechny stopové prvky v tomto krmivu jsou organicky vázané, což také zajišťuje lepší absorpci střeva.
Krmivo KOI Prevention snižuje riziko zánětu a nekrózy střeva (odumírání buněk a tkání) a eliminuje zbytečné namáhání jater způsobené tukem.
Kromě toho byl přidán z buněčných membrán Actigen® - to posiluje a stimuluje střevo produkující buňky ve střevě a kůži. To přispívá ke zvýšení trávení a posílení slizniční struktury, což je velmi důležité pro schopnost ryby se sama chránit před parazity.
Do krmiva KOI Prevention byl přidán BIO-MOS® navržený tak, aby podporoval prospěšné střevní bakterie, udržoval zdraví střev a posiloval přirozený imunitní systém.
BIO-MOS® je přírodní produkt získaný z kvasinkového kmene Saccharomyces Cerevisiae - pomáhá při trávení, optimalizuje absorpci a ničí patogenní kultury ze střevní flóry.
|


|